Hej Claus
 
Vi er et ægtepar på Fyn som gerne vil prøve at opstarte med galoway , og vi kunne godt tænke os dun bæltede kvier , hvad koster kvie kalve og tyre kalve hos dig - med og uden stambog og s mærket
 
Vi ser frem til at høre fra dig

mvh Marianne

Hejsa...

Vi har nogle dun-belted kvier klar til efteråret, prisen kommer lidt an på om det er 1 eller 2 kvier og om de skal være løbet.
Vi har hovedsageligt "reneracede" dyr men vi fører ikke stambog på disse, da vi har 600-700stk 
Tyrene vi bruger er special-importeret fra tyskland og disse er også S-markeret i stambogen.

Mvh
Claus 
 

Hej Claus

Ja så fik vi vores dun bæltede kalve. De stortrives i deres ny indhegning og er ved at vænne sig til os - Lars kan klø dem bag ørene når han gir' dem græspiller.

Rigtig mange tak for hjælp med transport, lån af fangegitre til udsætning og alle de gode råd og vejledning vi har fået som nystartede "kvægavlere". Det har gjort det helt uden problemer at komme godt i gang - og så har det været rigtig hyggeligt at lære dig og Hans Christian at kende - allerede fra vores første møde i Tønder, hvor  vi var ude at vælge kalve, har vi haft en "god kemi".

Vi tales ved - vi ser frem til at låne tyr når vi skal have løbet vores (når de bliver større) kvier. Jeg vedlægger lige et billede af vores to kalve - "Maggie" og "Molly" ved deres læskur.

mvh Marianne